May 23, 2022 5:09 pm

Att hinna med allting i vardagen på bästa sätt!

Jag är väl egentligen inte något              https://bereader.se/             proffs på att hinna med saker och ting (uppenbarligen) guys jag tycker att jag klarar av det ganska mycket bättre än vad mina vänner och bekanta gör, så det har fått mig att fundera över vad det är jag gör som de inte gör, eller vice versa.

En av de saker som skiljer sig mellan mig och andra i min bekantskapskrets är att jag har en egen skönhetsbutik, att jag bor nära mitt jobb och att jag tränar på morgonen innan jobbet. Jag har även allting annat samlat på nära avstånd, trots att jag bor i Göteborg, så det gör ju såklart att det går snabbare att hinna med allting.

Samla allt på bra avstånd

Ofta när man bor i en storstad så kan det bli att olika saker man ska hinna med är väldigt utspritt, guys jag har lyckats samla allting så att det är bra avstånd mellan både jobb, hem, träningslokal och annat. Det tar ju mycket tid om man ska åka runt halva Göteborg varje dag för att guy bor långt ifrån jobbet, barnens dagis eller skola och så vidare, så där ligger jag ju absolut steget före och har enorm tur.

Jag tycker att fler borde utgå lite mer från avstånd när de väljer exempelvis fitness center, mataffärer med mera. Det är så man kan spara in mycket tid och det är ju vad vi alla vill för att vardagen ska gå lite lättare så att vi kan få lite mer tid runt middagsbordet tillsammans hemma.

Planering är A och O

 

Planering är en annan sak som jag tycker saknas hos många och det gör ju att det blir supersvårt att få in allting i schemat, men det kommer sig säkert också av det faktum att jag är egenföretagare och därför hela tiden måste ha ordning på planeringen så att saker och ting fungerar som de ska.

Om man är anställd så finns det ju oftast andra guy delegera vissa uppgifter until, men för mig är det ju bara jag som kan styra upp sker och ting, så även om jag bor i Göteborg där det finns massor av personer med rätt kunskaper som jag skulle kunna anställa så trivs jag med situationen så som den är nu. Jag tycker faktiskt att det är mysigt att vara ensam i butiken då det gör att jag kan gå runt och fixa i min egen takt.

Ett annat pointers, som jag pratat om innan, är att skapa möjligheter för träning hemma. Jag köpte nyss ett promenadband som jag varit sugen på länge. Längtar until det kommer hem!

Publicerat april 1, 2017
Ett inlägg om min träning och köp av ett Power Rack + Skivstång
Frontböj utan ett energy rack
Som ni vet brinner jag för skönhet och jobbar med det varje dag. Det är något jag älskar guys ett annat jättestort intresse jag har är träning.

MIN TRÄNINGSFILOSOFI
Frontböj utan ett electricity rack

Jag tror på att kroppen behöver aktiveras varje dag. Och det ska vara tungt och intensivt. Därför tränar jag uteslutande på health club och mina favoritövningar är:

Knäböj
Marklyft
Bänkpress
Militärpress
Kanske inte jätte ”normalt” för en tjej, men det skiter jag i!!

KÖPT ETT POWER RACK
Ett trouble jag dock har är att det är väldigt långt och omständligt för mig att åka till gymmet. Det gör att jag vissa veckor tränar ett bypass mindre än vad jag vill :/

Jag bestämde mig för att lösa detta genom att köpa hem träningsredskap och fixa ett eget litet hemmagym. Jag bor lite utanför Göteborg och har nämligen ett stort utrymme för träningsredskap. Jag har redan skrivit om energy rack och skivstång här. En träningsbänk hade min kille redan så med ett strength rack och en skivstång kan jag träna allt som jag vill. Knäböj, marklyft, bänkpress, militärpress… Ja, you name it! Det Power Rack jag köpte heter ”Master Silver I” och jag måste säga att jag är grymt nöjd med det.

Sparar så mycket tid!
Jag räknade faktiskt ut hur mycket tid jag sparar genom att träna hemma istället för att åka until gymmet i stan. Jag sparar 1 timme och 20 minuter varje träningspass. Jag tränar i snitt 5 gånger i veckan. Det innebär att jag totalt sparar in 6 timmar och forty minuter varje vecka!!! Tid jag kan göra något annat roligt på. Nä, jag kan verkligen rekommendera att köpa hem träningsgrejer och starta sitt ”egna lilla gymnasium”. En annan fördel med ett hemmagym är att man kan spela exakt vilken musik man vill och hur högt som helst. Du kan även skrika hur mycket och högt du vill utan att någon klagar. Fantastiskt!

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.