May 21, 2022 6:55 am

Låna, leta och beställ

Vår katalog kan du göra omlån      https://busigt.se/         och reservera böcker helt free of charge.

Allt du behöver är ett lånekort och en pinkod.
Det får du vid ett personligt besök hos oss.

Välkommen!

Länk till Bibliotekets katalog.

Aktuellt
Biblioteken underlättar för dig som lånar
Nu går det att göra omlån extra många gånger. Vi tar också bort övertidsavgiften på försenade lån.
Vi har också bokutlämning på biblioteket i Vara och för dig som är över 70 år även utkörning!

Länk until informationen om vår bokutlämning

Omlån kan du göra på:
• bibliotek.Vskaraborg.Se
• epost biblioteken@vara.Se
• telefon 0512-31220

Fjärrlån
Inköpsförslag
Låneregler & avgifter
För studenter
De böcker som du inte kan hitta på vårt bibliotek kan vi ändå hjälpa dig att spåra och låna hem för din räkning. Vi vänder oss då till specialbibliotek, större folkbibliotek och lånecentraler. Du måste vara inloggad för att kunna önska ett fjärrlån.

Länk until vår bibliotekskatalog

Självservice
På självservice kan du som är privatperson, företagare eller som representerar en förening, komma i kontakt med kommunen och utföra dina ärenden thru e-tjänster och blanketter.

Gå till självserviceportalen
Relaterat
Boka dator
E-böcker
E-tjänst samtycke/låntagaravtal
Global Grant
Hitta oss på Facebook
Press Reader
Dela
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Telefon och e-publish
Växel 0512-310 00
vara.Kommun@vara.Se

Post- och besöksadress
Vara kommun
534 eighty one Vara
Besöksadress: Stora Torget eight
Facebook logotyp LinkedIn logotyp Instagram logotyp

Redaktörsinloggning
Inloggning until intranät
Behandling av personuppgifter

Barn och utbildning
Elevhälsa, Feriepraktik, Fritidsgårdar, Förskola, Försäkring, Föräldrautbildningar, Grundskola och fritidshem, Klagomålshantering bildningsförvaltningen, Kostenheten, Kulturskolan, Lagmansgymnasiet, Skolutveckling, Vuxenutbildning

Bygga, bo och miljö
Avfall och återvinning, Bo i Vara kommun, Bygga, riva, förändra, Hälsoskydd, Kommunens planarbete, Kontaktuppgifter miljö- och bygg, Kulturmiljöinventering, Lediga tomter, Livsmedel, Miljöskydd, Miljöstrategiskt arbete, Naturvård, Vatten och avlopp

Kommun och politik
AXET, Blankettarkiv, Bättre Vara, Ekonomi, Fairtrade City, Folkhälsa, Författningssamling, Förvaltningsorganisation, Hållbar utveckling, Information om coronaviruset, Internationellt arbete, Kallelse och handlingar till kommunfullmäktige, Kommuninvånarnas rättigheter, Kvalitetsarbete, Landsbygdsutveckling, Medborgarlöfte, Om webbplatsen, Politik, Protokollarkiv, På väg mot visionen, Tätortsvandringar, Vara kommun, Vuxna på stan, Våra projekt

Näringsliv och arbete
Allt om prao, Arbete, sysselsättning och integration, Etablera, Företagare, Jobba i Vara kommun, Lediga jobb/Spontanansökan, Nyttiga länkar för dig som företagare, Starta eget, Studerande, Tillstånd, Torghandel, Upphandlingar, Årets utmärkelser

Omsorg och stöd
Anhörigstöd, Avgifter, Begravningsombud, Beroende och missbruk, Borgerlig begravning, Borgerlig vigsel, Bostadstillägg för pensionärer, Ekonomiskt bistånd/försörjningsstöd, Familj, barn och ungdom, Funktionsvariationer, Färdtjänst, Integration, Konsumentsekreterare, Kostenheten, Krisinformation, Mötesplatser för brukare inom Boendestöd, Psykisk ohälsa, barn och ungdom, Stöd i hemmet, Stöd- och krisjour, Träffpunkter, Vård, Äldreomsorg, Överförmyndare Västra Skaraborg

Trafik och infrastruktur
Bredband, Felanmälan och synpunkter, Gator och parker, Kommunikationer, Parkering, Snöröjning och renhållning, Trafikstörningar, Utbyggnation av E20, Vatten och avlopp, Vintercyklist

Uppleva och göra
Bad, Bibliotek, Evenemang, Friluftsliv, Fritid, Fritidsgårdar, Föreningar, Konst i Vara kommun, Kultur- och fritidsaktiviteter för personer med funktionsvariationer, Kulturskolan, Priser och stipendier, Skaraborgssalongen 2021, Turism, Vara Konserthus, Vara Snabb

Om webbplatsen, sitemap, cookies och tillgänglighetsredogörelse

Huvudförfattare
Annica Svensk
Sidansvarig
Anton Frank

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.