May 28, 2022 4:31 pm

Fem tegn på reseptbelagte smertestillende avhengighet

Fentanyl er en smertestillende som ligner morfin. Løsningsutnyttelse av denne medisinen er å overvåke alvorlig konstant pine, langdistanse pine eller forverring knyttet til en medisinsk prosedyre. Det brukes til personer som har vist en faktisk evne til å bære forskjellige beroligende midler for å overvåke konstant smerte.

Fentanyl er tilgjengelig i middelstruktur som Actiq, Duragesic og Sublimaze.

På samme måte kontrollerer forskjellige beroligende midler pine, Fentanyl knytter seg til de normale narkotiske reseptorene i sinnet og ryggmargen. Disse reseptorene er lokalisert i tankene som styrer plager og følelser. Beroligende midler, lignende Fentanyl, øker dannelsen av dopamin som bygger følelsen av lykke hos den enkelte som tar medisinen.

Langtidsbruk av Fentanyl kan forårsake avhengighet ved rolig å erstatte kroppens normale gledeforsterkere. Gradvis reduseres klientens evne til å oppnå glede fra typiske øvelser, som forhold til kjære, sterkt. Dette ber jakten på større og større doser for å få gleden kunden ser etter. Vanlige tildelingssystemer med den begrunnelse at desensibilisering på grunn av Fentanyl -tvang.

Enhver avvik fra det godkjente målet for Fentanyl kan føre til fiksering.

Fentanyl -vane er virkelig enkel å identifisere.  kjop-adderall-online-i-norge/ Personen som tar medisinen:

Tar en større mengde medisiner mer regelmessig enn først anbefalt av legen

Har et presserende krav til medisinen og har et urolig syn på å få en medisin toppet før den går tom

Kan ikke stoppe medisinen uansett om det er et seriøst ønske om å gjøre som sådan

Tillater at medisiner forstyrrer deres liv ettersom et stadig økende antall sosiale og ekspertøvelser tar et sittende arrangement bakover til kundene trenger medisinen

Legger frem ulovlige demonstrasjoner for å få medisinen, som å få medisiner fra mer enn en spesialist

Ved en sjanse for at noen av disse manifestasjonene angår deg eller noen du er glad i, må du på det tidspunktet umiddelbart søke behandling for avhengighet. I tilfelle du tror du er avhengig av å være oppriktig eller oppriktig av Fentanyl, snakk med legen din, en advokat eller et stoffmisbruk som er dyktig så tidlig som mulig for å holde deg unna visse risikoer ved Fentanyl -tvang.

Farley Center og Williamsburg Place er tilgjengelige for å hjelpe. Personalet deres er oppmerksomt og stabilt. De forstår og de trenger å hjelpe. Ring Farley Center på (800) 582-6066 for et gratis evalueringsmøte og for å få raske referanser til en ekspert i ditt område.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.